diumenge, 21 de gener del 2018

Tres actes de reivindicació

Amigues i amics,

Per començar aquest nou any 2018 els Iai@flautes-Terrassa us volem convocar a tres actes de reivindicació que es faran la setmana vinent a Terrassa, sobre dos dels grans problemes que tots patim: La no revaloració de les pensions i les llistes d'espera en el sistema públic de salut.

1) Dilluns dia 22 a les 12 h. davant de l'Ajuntament de Terrassa concentració de protesta demanant la pujada de les pensions, com a mínim, igual a l'increment de l'IPC.
Convoquem diverses entitats
El passat dilluns dia 15 i sota una crida que ningú sap qui va iniciar, ens varem manifestar davant l’Ajuntament per protestar per la miserable pujada de las pensions i de sobte, de forma espontània es va crear i sortir entre els assistents un sentiment de protesta i lluita per les pensions públiques. 

Comença a organitzar se un grup de persones i sota una sola consigna “Per una pensió digna i manteniment del poder adquisitiu amb pujada de les pensions segons l' IPC, pensions mínimes dignes per tothom i en especial les vídues amb molt poc poder adquisitiu". 

Ens tornarem a manifestar dilluns 22 de gener a les 12 h davant l’Ajuntament per defensar el sistema públic de pensions i les pensions dignes, Fes la màxima difusió i allà ens trobarem. “ Moviment per unes pensions dignes”. 

Units i junts som mes forts. Ens farem escoltar i no callarem.
Pensionistes !! no us quedeu asseguts al sofà, participeu, defenseu els vostres drets

2) Dimarts dia 23 a les 10 h. informació i repartiment de convocatòries per a la concentració contra les llistes d'espera a la sanitat pública davant el CAP de la Rambla.

3) Dijous dia 25 a les 18 h. Concentració contra les llistes d'espera a la sanitat pública davant l'hospital de Mútua de Terrassa.
 






Us esperem a totes i tots .

Lluitem pels nostres filles i fills, néts i nétes, per la nostra dignitat.

https://malarrassa.cat/2018/01/21/concentracio-en-defensa-dunes-pensions-dignes-dilluns-22-de-gener-al-raval/