divendres, 22 de novembre del 2013

Contra la reforma de les pensions i les polítiques antisocials

Contra la reforma de les pensions. 
Les polítiques antisocials.
i en suport del  
Pla d'inversions i ocupació de qualitat.

Concentració a Terrassa
Divendres 22 de novembre a les 18:30 h.
Rambla d'Ègara  (entre Irineu i Grànius)
 

Convoca :
  • Confederació Europea de Sindicats.
  • Plataforma Cívica de Terrassa pels Drets Socials.
Dona suport :
  • #Iai@flautes de Terrassa

Plataforma Cívica de Terrassa pels Drets Socials
Manifest

La nova llei de la reforma de les pensions, no és una reforma, és una estafa. És una llei basada en una gran llista de mentides. Una trampa per seguir retallant l’Estat del benestar.

És una reforma que NO compleix amb l’article 41 de la Constitució, deixant de “garantir l’assistència i prestacions socials suficients davant situacions de necessitat”, i volen que ens ho empassem, com sempre, en nom d’una crisi econòmica, que no hem generat i poder, així, aplicar polítiques neoliberals de les que només uns quants, els del seu entorn, en surten beneficiats.

A les treballadores i als treballadors ens fulminen drets laborals i ens rebaixen les pensions, fruït de tota una vida dedicada al treball, mentre que als banquers i principals responsables de la situació actual els donen jubilacions milionàries!

"La retallada a les pensions és una retallada profundament ideològica que només incideix en la despesa i no en els ingressos. Uns ingressos minvats degut a la situació insostenible de l´atur, amb milions de persones que no poden contribuir amb el seu treball i cotitzar perquè tothom tingui la pensió que es mereix. 

Deixen clar que es volen desentendre de les persones i pretenen que entrem en la roda de la sanitat i dels plans de pensions privats de bancs, mútues i asseguradores, fent caure l’estat del benestar que tant d’esforç va costar a molts dels que sou aquí i als nostres pares.
Doncs no ho farem! 
No caurem en el seu sistema corrupte que enriqueix als rics i empobreix als treballadors.

Denunciem també les polítiques antisocials que estem vivint i patint. Les retallades que responen a criteris ideològics i no a una veritable reactivació econòmica. Les reformes i privatitzacions que estan desmantellant l’estat del benestar, la reforma laboral, la destrucció d’ocupació publica, la reforma de l´administració local que elimina drets i serveis públics, la situació del jovent, la precarietat laboral, la nova llei d’educació i l’estafa de l’estat en els Fons de Liquiditat  Autonòmica, en el que es rescata a la Generalitat amb els nostres diners i els hi haurem de tornar amb interessos.

Per tot això i més, des de la Plataforma Cívica de Terrassa pels Drets Socials fem una crida a assistir a la manifestació el diumenge 24 de Novembre a Barcelona a les 12 h, on seguirem lluitant i dient prou de desmantellar els pilars bàsics de l’Estat del benestar. Exigirem al govern de l’estat que retiri la reforma de les pensions, la reforma de l’administració local, la reforma laboral, i lluitarem per una reforma fiscal justa, per polítiques que ajudin a la creació d’ocupació de qualitat i donin suport al teixit productiu, per un canvi en les polítiques públiques que prioritzi l’atenció a les persones i no la mercantilització dels drets!
Seguirem exercint la nostra llibertat per moltes lleis antidemocràtiques que vulguin posar en marxa!

(Moltes gràcies per haver vingut, seguirem mobilitzant-nos)...

Plataforma Cívica de Terrassa pels Drets Socials