dimecres, 15 de maig del 2013

Denunciem la Injustícia de la Justícia a Sabadell

Els companys Iaioflautes de Sabadell, amb el suport d'alguns companys del grup de Terrassa, van ocupar ahir dia 15 al matí,  als jutjats de Sabadell.
L'ocupació que es va realitzar amb mutu respecte i sense sorolls ni crits, els companys van anar passant amb les seves armilles per tots els departaments rebent senyals de simpatia tant per treballadors de la justícia, professionals jurídics i persones que allí es trobaven.
Finalment  es va lliurar el manifest que segueix i es van retirar.
Bravo, companys.
Àrea de comunicació dels Iaioflautes de Terrassa

Manel.
Manifest
Denunciem la Injustícia de la Justícia

Portem gairebé cinc anys convivint amb un capitalisme desenfrenat que no accepta límits. Que avança sense cap pudor i que aspira a mercantilitzar-ho tot: l’habitatge, la sanitat, l’educació, l’espai públic, les relacions afectives... Que per avançar, necessita rebentar l’autonomia individual i col·lectiva. Aïllar a les persones i reduir-les a la servitud, a la impotència.

L’altra és la por a ser desnonat, a perdre una feina, a no poder pagar els deutes, a ser multat en el metre, a ser expulsat per no tenir papers, a ser detingut en una manifestació o en una ocupació. L’individualisme, la por, la servitud voluntària i involuntària, són formes d’impotència que es donen la mà. Totes estan a la base de la deudocràcia i el neoliberalisme salvatge.

Aquest neoliberalisme salvatge no tolera les lleis, no tolera els límits jurídics, no tolera els drets, almenys clar, que siguin les seves pròpies lleis. Aquestes mateixes lleis són les que carreguen contra els dèbils i callen davant els forts.
 
Els Iaioflautes denunciem : Que es criminalitzi la protesta ciutadana pels drets civils, socials, econòmics i polítics mitjançant la llei i a la mateixa vegada que especuladors, polítics corruptes i tots els responsables econòmics de la situació extrema que vivim la ciutadania quedin tan alegrement impunes.

No podem permetre que els que no hem generat aquesta crisi la paguem i, mentrestant, els principals responsables rebin recompenses amb jubilacions milionàries.

Per tot l’exposat denunciem la injustícia de la justícia ja que, a sobre, amb la pujada de les taxes jurídiques s’agreujat i s’ha deixat amb total abandonament i indefensió a la ciutadania que no podrà defensar-se.

Alhora, volen aplicar la llei terrorista a la resistència passiva, només per protestar el que veiem que és injust, el que és immoral, el que és nostre, i nosaltres ja estem farts i cansats de tanta injustícia social.
 
Perquè nosaltres entenem que:
  • Violència és donar diners als bancs i tolerar els desnonaments.
  • Violència és rescatar bancs i retallar en educació i sanitat
  • Violència és cadascuna de les morts en una llista d’espera
  • Violència és convertir la Universitat només per a gent rica
  • Violència és la precarietat laboral
  • Violència és no saber quin futur t’espera després d’estar tota una vida treballant.
Per tot això demanem i exigim responsabilitats polítiques i la dimissió o el cessament de totes les persones que ens han portat a la situació actual i penes de presó per als corruptes i defraudadors.
 
Els Iaioflautes demanem :  Una posició ferma i valenta de denúncia d’aquesta situació d’indefensió ciutadana de tots els jutges i jutgesses d’aquest jutjat de Sabadell
 
Volem que aquest jutjat es posicioni al costat del poble i que la justícia sigui igual per a tothom.

Volem una justícia justa al servei del poble i no només per a la gent rica i poderosa, independent del poder polític de torn i a la no ingerència d’aquests en el repartiment dels magistrats a escollir al Tribunal Superior de Justícia, doncs, així d’aquesta manera es mantindria la imparcialitat dels Jutges i la garantia d’una bona Justícia per a la ciutadania
 
I és per tot això que diem:
LLEIS INJUSTES DESOBEDIÈNCIA CIVIL" pacífica (per ara) 
Sabadell, 15 de maig de 2013